O NAMA

SPARK je napredna digitalno-tehnološka akceleratorska platforma posvećena regionalnim startupima i projektima naručenim od strane vodećih europskih tvrtki. SPARK programi su SPARK school, SPARK r&d, SPARK startup i SPARK business, dok su korisnici ovih programa mlade osobe spremne učiti nove vještine, inženjeri koji rade na hardverskim rješenjima, poduzetnici s novim poslovnim idejama i postojeće tvrtke koje trebaju pomoć u područjima koji nisu vezani za njihovu osnovnu djelatnost.

Novoosnovani SPARKov savjetodavni odbor formiran je od strane pet visoko-profiliranih poslovnih ljudi (Bijan Khezri, kao predsjednik savjetodavnog odbora, Felix Geyr, Dr. Rolf Hagemann, Maik Käbisch i Dr. Franz-Josef Seidensticker). Oni će podržati SPARK u specifičnim potrebama u razvoju, ali i u sveukupnom procesu učenja o globalnoj tehnologiji i trendovima u poslovanju. Životopisi članova odbora su dostupni ovdje.

Vizija

Stvoriti eko-sustav poslovnog rasta i razvoja i postati mjesto budućnosti naše regije, gdje se potencijali susreću sa svojim prilikama.

Misija

Pružiti podršku tvrtkama članicama i osobama s poslovnim idejama u svim fazama njihovog rasta, nudeći stručno vodstvo, izvrsne usluge i veze s investicijskim partnerima.

USLUGE

Naše usluge dijelimo na četiri cjeline: SPARK school, SPARK r&d, SPARK startup i SPARK business.

Na taj način podržavamo ambiciozne ljude kroz sve faze njihove karijere – dok još usavršavaju svoja znanja i vještine u našoj školi, kada se odluče pokrenuti vlastiti startup i pretvoriti svoju ideju u stvarni proizvod, ali i kad taj isti startup preraste u tvrtku koja treba pomoć u područjima ljudskih resursa, marketinga i poslovnog savjetovanja.

 

 

SPARK school

Želite proširi svoja znanja i vještine iz programiranja, dizajna ili projekt-menadžmenta? Upišite se na besplatne SPARK school radionice.

SPARK r&d

SPARK r&d tim specijaliziran je za istraživanje i razvoj primjenom najnovijih tehnoloških trendova. Tim razvija web, mobilne i desktop aplikacije koristeći najnoviju open-source tehnologiju.Također vas možemo podržati u razvoju hardvera, od osnovnog koncepta do konačnog proizvoda.

SPARK startup

Imate li odličnu IT ideju i želite pokrenuti startup? U SPARK startup programu ćete dobiti prostor, opremu, edukaciju, mentorstvo, partnere i investiciju.

SPARK business

Ova usluga je namijenjena već postojećim tvrtkama koje se žele baviti isključivo svojim core biznisom, a ljudske resurse, marketing, poslovno savjetovanje i organizaciju događaja prepustiti SPARKu.

TIM

Andrea Čordaš
Nikolina Zeljko
Dalibor Baković
Daniela Marić
Marko Zeljko
Ivona Ćorić
Sara Lerota
Kristina Visković
Tomislav Kordić
Ivan Krešić
Marko Kožul
Marko Mikulić
Franjo Erić
Luka Vukoja
Mate Stojić
Renato Kristić
Borko Latinčić
Aleksandar Šutić