SPARK

Academy

Prijava

SPARK academy

SPARK academy je tromjesečni obrazovni program s naglaskom na IT poslovne i menadžerske vještine, koji pretvara kvalitetne mlade profile u obučene stručnjake spremne za rješavanje novih izazova i stvaranje inovacija u IT sektoru. Program je namijenjen studentima i mladima koji žele poboljšati svoje profesionalne i osobne vještine.

Ovo je vaša šansa da steknete iskustvo u multifunkcionalnom timu i realističnom početnom okruženju, i to posve besplatno.

Tijekom tri mjeseca svi članovi SPARK akademije pohađaju radionice na teme kao što su poduzetništvo, poslovne vještine, pisanje projekata i izrada proračuna, upravljanje ljudskim resursima, upravljanje timom, poslovna komunikacija i odnosi s javnošću, strateško i operativno upravljanje, marketing, prodaja, financije i poslovno pravo.

Poboljšajte svoje soft vještine radeći u raznolikom timu i proširite svoje znanje kroz stručno vođenje i radionice. Program počinje 6. svibnja i završava 26. srpnja 2019.

Tijekom akademije imat ćete priliku posjetiti razne događaje, sve s jednim ciljem – obrazovanje i umrežavanje. To su konferencije, radionice, meetupi, natjecanja, hakatoni, forumi i slično.

Možda ste vješti u svom području, ali morate naučiti raditi u timu. Upravo je to jedna od prednosti SPARK akademije. Kako bi se tim povezao, organizirat ćemo jedan edukativno-zabavni teambuilding događaj.

Radit ćete izravno s najboljim tvrtkama u BiH. Korporativna partnerstva pozitivno utječu na tvrtke i startupe te mijenjaju principe korporacije. Ona postaje agilnija, inovativnija i lean, a startupi dobivaju znanje i pristup tržištu.

Hackathon je završni događaj SPARK akademije. Tamo se polaznici akademije povezuju sa sudionicima SPARK škole i u kratkom vremenu pokušavaju riješiti jedan od problema korporativnih tvrtki. Imat ćete pomoć mentora i priliku osvojiti bogat nagradni fond.

Nakon akademije i hackathona dobit ćete 6 mjeseci besplatnog coworking prostora kako biste mogli nastaviti raditi na svojoj ideji. Tko zna, možda čak započnete svoj biznis!

Naši startupi

Stručnjaci

Rhett Power
Inc. Magazine
Mentoring
Nikolina Babičić
Intellyo
Sales
Hilary Drew Cottrill
Writing projects
MCT
Aleksander Tõnnisson
BuildIT
Hardware startups

Prijava