SPARK

Business

Prijava

SPARK business

SPARK business podržava postojeće tvrtke u sljedećim uslugama: marketing, poslovno savjetovanje, dizajn, organizacija događaja i coworking.

Članice SPARKa uvijek mogu dobiti i konkretne informacije i savjete u razvoju marketinške strategije, bez koje niti jedna tvrtka ili startup danas ne može. Naglasak se stavlja na digitalni marketing, putem kojega se može dosegnuti široka ciljna skupina na jednostavan način uz uštedu novca i vremena. Važno je spomenuti i SPARKove brojne medijske partnere, poput lokalnih i regionalnih internet portala, radio postoja, TV kuća i novina.

Poslovno savjetovanje u SPARKu podrazumijeva pomoć postojećim tvrtkama u njihovim poslovnim modelima, razvoju poslovanja, prodajnom nastupu, pravnim poslovima, ali i ostalim područjima poslovanja važnim za rast i razvoj tvrtki.

Prvi dojam je uvijek najvažniji, stoga svaka tvrtka posebnu pozornost mora obratiti na grafički i UX dizajn. Naši dizajneri imaju puno iskustva u stvaranju atraktivnog vizualnog identiteta, bez obzira radilo se o web stranici, mobilnoj aplikaciji ili samom brendiranju.

Barem jednom mjesečno SPARK organizira razne događaje, sve s jednim ciljem – edukacije startupa, te mladih i poduzetnih ljudi iz okolice. Tu su konferencije, radionice, meetupi, natjecanja, hakatoni, forumi, teambuilding događaji i slično. Posjetiteljima ovih događaja ulaz je uvijek besplatan. Također, tvrtkama se nudi mogućnost organizacije vlastitih događaja uz pomoć i savjete SPARK event tima.

Coworking je praksa koja se jako brzo proširila među američkim freelancerima, a zadnjih nekoliko godina došla je i u Europu. Bosna i Hercegovina nije iznimka jer u SPARKu možete koristiti ovu uslugu na dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj bazi. Prednosti su mnogobrojne – od pomoći i savjeta koje možete dobiti od kolega, povezivanja s drugim stručnjacima, preko niže potrošnje do veće konkurentnosti u odnosu na rad od kuće. Ukoliko ste korisnik SPARK coworking prostora, također možete raditi i iz Berlina, Hamburga, Barcelone i Sofije, a sve to preko našeg partnera betahaus.

PRIJAVA

Kul Pravila o privatnosti i kolačićima, pročitao/la sam sve i prihvaćam.
Da, ovo su moji osobni podaci i pristajem ih dijeliti sa SPARK timom.
Da, želim dobivati SPARK newsletter i emailove, želim znati sve o školi, startupima i događajima.