SPARK

Business

Prijava

SPARK business

SPARK business podržava postojeće tvrtke u uslugama poslovnog savjetovanja i coworking prostora. Poslovno savjetovanje podrazumijeva pomoć postojećim tvrtkama u njihovim poslovnim modelima, razvoju poslovanja, prodajnom angažmanu, pravnim poslovima i drugim područjima poslovanja koja su važna za rast i razvoj tvrtki.

Poslovno savjetovanje u SPARKu podrazumijeva pomoć postojećim tvrtkama u njihovim poslovnim modelima, razvoju poslovanja, prodajnom nastupu, pravnim poslovima, ali i ostalim područjima poslovanja važnim za rast i razvoj tvrtki.

Coworking je praksa koja se jako brzo proširila među američkim freelancerima, a zadnjih nekoliko godina došla je i u Europu. Bosna i Hercegovina nije iznimka jer u SPARKu možete koristiti ovu uslugu na dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj bazi. Prednosti su mnogobrojne – od pomoći i savjeta koje možete dobiti od kolega, povezivanja s drugim stručnjacima, preko niže potrošnje do veće konkurentnosti u odnosu na rad od kuće. Ukoliko ste korisnik SPARK coworking prostora, također možete raditi i iz Berlina, Hamburga, Barcelone i Sofije, a sve to preko našeg partnera betahaus.

PRIJAVA

Kul Pravila o privatnosti i kolačićima, pročitao/la sam sve i prihvaćam.
Da, ovo su moji osobni podaci i pristajem ih dijeliti sa SPARK timom.
Da, želim dobivati SPARK newsletter i emailove, želim znati sve o školi, startupima i događajima.