Fuckup Nights Mostar: otvorene prijave

Autor: Nikolina Zeljko | Kategorija: Događaji | Objavljeno: 03.01.2019

Iako su svi trenutno fokusirani na novogodišnje odluke i poboljšavanje svog životnog stila kroz pozitivne promjene, mi smo odlučili da će prvi startup događaj u 2019. godini biti Fuckup Nights Mostar. Zašto? Jer smatramo da se iz neuspjeha može najbolje i najviše naučiti.

Fuckup Nights je globalni pokret i događaj o profesionalnom neuspjehu. Svakog mjeseca, na događajima diljem svijeta, tri do četiri osobe dijele svoje priče neuspjelih pokušaja, propadanja firmi, loših partnerstva, još gorih proizvoda i slično - u prostoriji punoj nepoznatih ljudi.

Drugi po redu Fuckup Nights Mostar će se održati u četvrtak 17.1.2019. u 18 sati u prostorijama SPARKa, a organiziramo ga skupa s INTERA Tehnološki Park. Svoje duše će nam otvoriti sada uspješni poslovni ljudi koji su iza sebe imali jedan ili više totalnih neuspjeha, poput nove direktorice SPARKa, Maje Miljević, vlasnika portala Posao.ba i akceleratora Networks, Edina Mehića, te repera Frenkie-ja. Što prije rezervirajte svoje mjesto popunjavanjem kratke forme.

Event je besplatan.

#SPARKevent #SPARKstartup #FuckupNights


PRIJAVA
Kul Pravila o privatnosti i kolačićima, pročitao/la sam sve i prihvaćam.
Da, ovo su moji osobni podaci i pristajem ih dijeliti sa SPARK timom.
Da, želim dobivati SPARK newsletter i emailove, želim znati sve o školi, startupima i događajima.