education-spark-startup-program-keith-ippel (2)
education-spark-startup-program-keith-ippel (3)
education-spark-startup-program-keith-ippel (1)
education-spark-startup-program-keith-ippel (6)
education-spark-startup-program-keith-ippel (4)
education-spark-startup-program-keith-ippel (5)
education-spark-startup-program-keith-ippel (7)
education-spark-startup-program-russ (2)
education-spark-startup-program-russ (1)

Intenzivna edukacija za naše startupe uz tri stručnjaka

Zadnjih nekoliko dana naši startupi su imali priliku raditi sa stranim stručnjacima iz raznih područja koja su jako korisna za njihov put do uspjeha.

U četvrtak 8.12. Hilary Drew Cottrill, afirmirana stručnjakinja s iskustvom u radu na USAID projektima te dio tima u Micronesia Conservation Trust u Federated States of Micronesia održala je radionicu na temu pisanja projekata za grantove, investicije i dodatna sredstva kojima startupi mogu financirati svoje poslovne pothvate. Radionica je bila namijenjena project managerima i founderima startupa.

Nakon zanimljive i korisne radionice na temu pisanja projekata, u utorak 13.12. su naši startupi imali priliku razgovarati sa Russom Wiltshire-om, osobom s više od 25 godina iskustva u poslovanju u IT sektoru i mentorskim iskustvom u radu sa startupima.

Jučer je cijeli dan u SPARKu proveo stručnjak iz područja investicija Keith Ippel, koji je održao tri radionice na teme poboljšavanja SPARK startup programa, pronalaska prvih klijenata te prve investicije. Ovim putem se zahvaljujemo SECO EP programu što su nam doveli gospodina Ippela. 🙂