Eynio

Eynio je IT tvrtka koja razvija inovativna programska rješenja za automatizaciju, nadzor i sigurnost doma, ureda ili tvrtke. Eynio proizvodi su Click, Vision i Shield.

Click je rješenje za potpunu automatizaciju doma koje omogućuje upravljanje i povezivanje raznih pametnih uređaja pomoću jedne aplikacije, te tako čini lakšim i jednostavnijim opremanje pametne kuće u kojoj korisnici, samo sa svojim mobitelom, mogu upravljati prekidačima, svjetlima, termostatima i mnogim drugim uređajima. Click pomaže korisnicima i da uštede energiju, povećaju efikasnost uređaja, uživaju u udobnosti i imaju mir u svom domu.

Vision je video sustav za nadzor s kojim je Eynio tim želio prekriti nedostatke postojećih sustava na tržištu i poboljšati korisničko iskustvo prilikom korištenja ovakvih sustava. Vision prikazuje kamere preko bilo kojeg sučelja i dopušta korisnicima brz pristup svim lokacijama i kontrolu nad njima, bez obzira gdje se nalaze.

Shield je treći Eynio proizvod, trenutno u fazi razvoja. To je aplikacija specijalizirana za alarme i sigurnost doma ili tvrtke.

Obzirom na brz rast IoT svijeta i svakodnevne promjene, naš cilj je olakšati automatizaciju i sigurnost doma, te ih približiti korisnicima diljem svijeta.

Eynio
Eynio
A: Blajburških žrtava b.b. Mostar
T: +387 36 348 234
E: info@eynio.com

Broj zaposlenih djelatnika: 12