Find Your

SPARKSparkina priča

platform

SPARK je napredna digitalno-tehnološka akceleratorska platforma posvećena regionalnim startupima i projektima naručenim od strane vodećih europskih tvrtki. Naši programi su: SPARK school, SPARK r&d, SPARK startup i SPARK business. Korisnici su individualci, timovi, investitori, tvrtke, istraživači i sponzori. Postanite naš partner i budite dio promjena.

Powered by

Programi

Iskusite sadržaje koje naša platforma nudi te postanite korisnik naših programa. Brzo povećajte obujam poslovanja, oslobodite se operativne složenosti, proširite vaše znanje i povećajte učinkovitost. Saznajte više o našim programima i pronađite one koji vam odgovaraju.

SPARKov savjetodavni odbor formiran je od strane četiri visoko-profiliranih poslovnih ljudi (Bijan Khezri, kao predsjednik savjetodavnog odbora, Felix Geyr, Maik Käbisch i Dr. Franz-Josef Seidensticker). Oni će podržati SPARK u specifičnim potrebama u razvoju, ali i u sveukupnom procesu učenja o globalnoj tehnologiji i trendovima u poslovanju.

SPARK school obučava buduće digitalne profesionalce kroz besplatne radionice programiranja, razvoja mobilnih aplikacija, operacijskih sustava, dizajna i projekt menadžmenta.

SPARK r&d tim specijaliziran je za istraživanje i razvoj primjenom najnovijih tehnoloških trendova. Tim razvija web, mobilne i desktop aplikacije koristeći najnoviju open-source tehnologiju koja obuhvaća širok raspon rješenja od frontenda i backenda do različitih baza podataka. Također vas možemo podržati u razvoju hardvera i vodit ćemo vas kroz sve faze razvoja proizvoda, od osnovnog koncepta do konačnog proizvoda.

SPARK startup okuplja startup timove sa odličnim poslovnim idejama te ih vodi na uzbudljivo poduzetničko putovanje. Industrije na koje se fokusiramo su igre & sportski podaci, internet stvari & Big Data, i digitalni mediji & E-Commerce.

SPARK business podržava postojeće tvrtke u sljedećim uslugama: ljudski resursi, marketing, poslovno savjetovanje, dizajn, organizacija događaja i coworking.

Tim

 • iz Zenice, Full-Stack Developer s jakim komunikacijskim vještinama, izviđač, kompulzivni putnik.

 • iz Čitluka, magistrica prava, s iskustvom rada na poziciji odvjetničkog vježbenika i pravnika u gospodarskom društvu. Višegodišnje iskustvo u organiziranju domaćih i međunarodnih konferencija i seminara iz različith oblasti (pravo, debata, simulacije rada UN-a).

 • iz Širokog Brijega, magistar engleskog jezika i književnosti i povijesti umjetnosti, osmogodišnje iskustvo u digitalnom marketingu, PR-u, organizaciji događaja i promociji.

 • iz Mostara, magistrica poslovne ekonomije, smjer Poslovna informatika i studentica Fakulteta informacijskih tehnologija. Iskustvo u nevladinom sektoru, radu sa startupima, projektnom menadžmentu, organizaciji događaja i financijama.

 • iz Mostara, profesionalni stand up komičar s više od 500 live nastupa ciljem istočne Europe, TV i radio voditelj, booking manadžer.

 • iz Bugojna, magistrica prava s položenim pravosudnim ispitom. Dvogodišnje iskustvo rada stekla na kaznenom, građanskom, izvršnom i drugim sudskim referatima u Općinskom sudu u Bugojnu i Sudu Bosne i Hercegovine.

 • iz Mostara, magistar informatike, praktično iskustvo u upravljanju nastavnim kadrovima, razvoj, nadzor i provedba obrazovnih i trening programa.

 • iz Gruda, student informatike, praktično znanje u robotici.

 • iz Mostara, prvostupnik informatike, četverogodišnje iskustvo u snimanju/video editingu i vizualnim efektima.

 • iz Mostara, magistrica poslovne ekonomije, smjer financije i računovodstvo. Praktično iskustvo u projektnom menadžmentu, retail menadžmentu, maloprodaji i marketingu.

 • iz Mostara, diplomirani prvostupnik prava, iskustvo u startup koordinaciji i organizaciji, poznavanje međunarodnog javnog prava i ljudskih prava.

 • iz Sarajeva, student Fakulteta informacijskih tehnologija u Mostaru s širokim iskustvom u NVO sektoru, organiziranju evenata i projektnom menadžmentu.

 • iz Tomislavgrada, Fakultet Informacijskih znanosti. Dugogodišnje iskustvo rada na startupu, u online prodaji i customer supportu.

 • iz Mostara, magistar računarstva, desetogodišnje iskustvo u programiranju. Živi i diše web tehnologije, voli tamno pivo, smijeh, opuštena druženja i putovanja.

 • iz Gruda, praktično iskustvo u programskim jezicima HTML, CSS, JavaScript, jQuery, ReactJS, React Native, AngularJS.

 • iz Mostara, praktično iskustvo u programskim jezicima HTML, CSS, JavaScript, jQuery, ReactJS, React Native, AngularJS.

 • iz Čitluka, apsolvent računarstva, iskustvo u programskim jezicima: HTML/CSS, Javascript, AngularJS, ReactJS, i React Native.

 • iz Čitluka, student FSRa, iskustvo u grafičkom i UX dizajnu.

 • iz Gruda, praktično iskustvo u programskim jezicima HTML, CSS, JavaScript, jQuery, ReactJS, React Native, AngularJS.

 • iz Mostara, praktično iskustvo u programskim jezicima HTML, CSS, JavaScript, Go, PHP i SQL.

Sanjin Osmanbašić

Managing Director

Daniela Marić

Business Program Lead

Nikolina Zeljko

Marketing & Community Manager

Ivona Ćorić

Finance Officer

Omer Hodžić

Community Manager

Vedrana Visković

Legal Advisor

Kristina Visković

SPARK school Director

Tomislav Kordić

Education & Training Developer

Nikola Glibo

Event Assistant

Sara Lerota

Startup Program Lead

Vesna Falak

Startup Apprentice

Nezir Isanović

Startup Apprentice

Iva Đikić

Project Officer

Ivan Krešić

Research & Development Program Lead

Marko Mikulić

Full Stack Developer

Marko Kožul

Frontend Developer

Franjo Erić

Full-Stack Developer

Mate Stojić

Graphic Designer

Luka Vukoja

Frontend Developer

Danijel Tinjak

Full-Stack Developer

Karijera