Konferencija Next Thing

SPARKPročitaj više

O SPARKU

SPARK je napredna tehnološka platforma posvećena IT, biznis i digitalnim profesionalcima, startupima, tvrtkama i projektima. Naši programi su: SPARK marketing, SPARK r&d, SPARK school, SPARK academy, SPARK business i SPARK project.

SPARK će postati poznat po svojoj izvrsnosti i dovest će do digitalnog razvoja i napretka u regiji jugoistočne Europe. SPARK tim se sastoji od 20 visokoobrazovanih stručnjaka iz područja kao što su digitalni marketing, organizacija događaja, razvoj i dizajn softvera, obrazovanje i trening, pravo, financije, ljudski resursi, coworking i projektni menadžment. SPARK je razvio široku mrežu partnerstava s vodećim korporativnim tvrtkama kao što su Sportradar i NSoft.

Programi

Osim maksimiziranja promocije branda, stvaranja marketinških kampanja, mapiranja marketinških strategija i razvijanja novih načina komuniciranja SPARK poruka, SPARK marketing tim nadgleda i upravlja strategijom događaja.

SPARK r&d tim specijaliziran je za istraživanje i razvoj primjenom najnovijih tehnoloških trendova. Tim razvija web, mobilne i desktop aplikacije koristeći najnoviju open-source tehnologiju koja obuhvaća širok raspon rješenja od frontenda i backenda do različitih baza podataka.

SPARK school obučava buduće digitalne profesionalce kroz besplatne radionice programiranja, razvoja mobilnih aplikacija, operacijskih sustava, dizajna, analitike podataka i projekt menadžmenta.

SPARK academy je tromjesečni obrazovni program s naglaskom na IT poslovne i menadžerske vještine, koji pretvara kvalitetne mlade profile u obučene stručnjake spremne za rješavanje novih izazova i stvaranje inovacija u IT sektoru.

SPARK business podržava postojeće tvrtke u uslugama poslovnog savjetovanja i coworking prostora. Poslovno savjetovanje podrazumijeva pomoć postojećim tvrtkama u njihovim poslovnim modelima, razvoju poslovanja, prodajnom angažmanu, pravnim poslovima i drugim područjima poslovanja koja su važna za rast i razvoj tvrtki.

SPARK project tim zadužen je za pisanje projektnih prijedloga i realizaciju svih projekata koje apliciraju i prođu SPARK i SPARK school. Ovi projekti pokrivaju različite teme, kao što su obrazovanje, mentorstvo, radionice, događaji i sve ostale društveno korisne aktivnosti vezane za mlade IT entuzijaste i startupe.

Tim

 • iz Banja Luke, ekonomista, petogodišnje iskustvo u poduzetništvu i marketingu, osnivačica Zdrave Logike

 • iz Širokog Brijega, magistar engleskog jezika i književnosti i povijesti umjetnosti, osmogodišnje iskustvo u digitalnom marketingu, PR-u, organizaciji događaja i promociji.

 • iz Mostara, magistrica poslovne ekonomije, smjer Poslovna informatika i studentica Fakulteta informacijskih tehnologija. Iskustvo u nevladinom sektoru, radu sa startupima, projektnom menadžmentu, organizaciji događaja i financijama.

 • iz Čitluka, magistrica prava, s iskustvom rada na poziciji odvjetničkog vježbenika i pravnika u gospodarskom društvu. Višegodišnje iskustvo u organiziranju domaćih i međunarodnih konferencija i seminara iz različith oblasti (pravo, debata, simulacije rada UN-a).

 • iz Mostara, prvostupnik informatike, četverogodišnje iskustvo u snimanju/video editingu i vizualnim efektima.

 • iz Bugojna, magistrica prava s položenim pravosudnim ispitom. Dvogodišnje iskustvo rada stekla na kaznenom, građanskom, izvršnom i drugim sudskim referatima u Općinskom sudu u Bugojnu i Sudu Bosne i Hercegovine.

 • iz Ljubuškog, magistar informatike i geografije. Praktično iskustvo u visokoškolskom obrazovanju, prodaji i web prodaji. Iskustvo u znanstveno-istraživačkom radu i projektima vezanim za e-učenje i analitiku učenja.

 • iz Čitluka, student FSRa, iskustvo u grafičkom i UX dizajnu.

 • iz Mostara, studentica 5. godine Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike, aktivni volonter.

 • iz Čitluka, prvostupnik računarstva, iskustvo u grafičkom dizajnu i crtanju hiperrealističnih crteža.

 • iz Mostara, magistar prava, iskustvo u startup menadžmentu, organizaciji i optimizaciji događaja.

Maja Miljević

Managing Director

Nikolina Zeljko

Head of Marketing

Ivona Ćorić

Head of Startup

Daniela Marić

Head of Legal

Nikola Glibo

Marketing & Event Officer

Vedrana Visković

Legal Advisor

Matea Markić

Head of SPARK school

Mate Stojić

UX/UI Designer

Anamarija Soldo

Apprentice

Josip Pinjuh

Project Assistant

Vesna Falak

Startup Officer

Karijera