SPARK

Programi

PRIJAVA

Powered by

O SPARKu

SPARK je napredna tehnološka platforma posvećena IT, biznis i digitalnim profesionalcima, startupima, tvrtkama i projektima. Naši programi su: SPARK marketing, SPARK r&d, SPARK school, SPARK academy, SPARK business i SPARK project.

SPARK će postati poznat po svojoj izvrsnosti i dovest će do digitalnog razvoja i napretka u regiji jugoistočne Europe. SPARK tim se sastoji od 20 visokoobrazovanih stručnjaka iz područja kao što su digitalni marketing, organizacija događaja, razvoj i dizajn softvera, obrazovanje i trening, pravo, financije, ljudski resursi, coworking i projektni menadžment. SPARK je razvio široku mrežu partnerstava s vodećim korporativnim tvrtkama kao što su Sportradar i NSoft.

Osim maksimiziranja promocije branda, stvaranja marketinških kampanja, mapiranja marketinških strategija i razvijanja novih načina komuniciranja SPARK poruka, SPARK marketing tim nadgleda i upravlja strategijom događaja.

SPARK r&d tim specijaliziran je za istraživanje i razvoj primjenom najnovijih tehnoloških trendova. Tim razvija web, mobilne i desktop aplikacije koristeći najnoviju open-source tehnologiju koja obuhvaća širok raspon rješenja od frontenda i backenda do različitih baza podataka.

SPARK school obučava buduće digitalne profesionalce kroz besplatne radionice programiranja, razvoja mobilnih aplikacija, operacijskih sustava, dizajna i projekt menadžmenta.

SPARK academy je tromjesečni obrazovni program s naglaskom na IT poslovne i menadžerske vještine, koji pretvara kvalitetne mlade profile u obučene stručnjake spremne za rješavanje novih izazova i stvaranje inovacija u IT sektoru.

SPARK business podržava postojeće tvrtke u uslugama poslovnog savjetovanja i coworking prostora. Poslovno savjetovanje podrazumijeva pomoć postojećim tvrtkama u njihovim poslovnim modelima, razvoju poslovanja, prodajnom angažmanu, pravnim poslovima i drugim područjima poslovanja koja su važna za rast i razvoj tvrtki.

SPARK project tim zadužen je za pisanje projektnih prijedloga i realizaciju svih projekata koje apliciraju i prođu SPARK i SPARK school. Ovi projekti pokrivaju različite teme, kao što su obrazovanje, mentorstvo, radionice, događaji i sve ostale društveno korisne aktivnosti vezane za mlade IT entuzijaste i startupe.