SPARK

Platforma

PRIJAVA

Powered by

PROGRAMI

Iskusite sadržaje koje naša platforma nudi te postanite korisnik naših programa. Brzo povećajte obujam poslovanja, oslobodite se operativne složenosti, proširite vaše znanje i povećajte učinkovitost. Saznajte više o našim programima i pronađite one koji vam odgovaraju.

SPARKov savjetodavni odbor formiran je od strane četiri visoko-profiliranih poslovnih ljudi (Bijan Khezri, kao predsjednik savjetodavnog odbora, Felix Geyr, Maik Käbisch i Dr. Franz-Josef Seidensticker). Oni će podržati SPARK u specifičnim potrebama u razvoju, ali i u sveukupnom procesu učenja o globalnoj tehnologiji i trendovima u poslovanju.

SPARK school obučava buduće digitalne profesionalce kroz besplatne radionice programiranja, razvoja mobilnih aplikacija, operacijskih sustava, dizajna i projekt menadžmenta.

SPARK r&d tim specijaliziran je za istraživanje i razvoj primjenom najnovijih tehnoloških trendova. Tim razvija web, mobilne i desktop aplikacije koristeći najnoviju open-source tehnologiju koja obuhvaća širok raspon rješenja od frontenda i backenda do različitih baza podataka. Također vas možemo podržati u razvoju hardvera i vodit ćemo vas kroz sve faze razvoja proizvoda, od osnovnog koncepta do konačnog proizvoda.

SPARK startup okuplja startup timove sa odličnim poslovnim idejama te ih vodi na uzbudljivo poduzetničko putovanje. Industrije na koje se fokusiramo su igre & sportski podaci, internet stvari & Big Data, i digitalni mediji & E-Commerce.

SPARK business podržava postojeće tvrtke u sljedećim uslugama: ljudski resursi, marketing, poslovno savjetovanje, dizajn, organizacija događaja i coworking.