SPARK

Programi

PRIJAVA

Powered by

PROGRAMI

Iskusite sadržaje koje naša platforma nudi te postanite korisnik naših programa. Brzo povećajte obujam poslovanja, oslobodite se operativne složenosti, proširite vaše znanje i povećajte učinkovitost. Saznajte više o našim programima i pronađite one koji vam odgovaraju.

SPARK school obučava buduće digitalne profesionalce kroz besplatne radionice programiranja, razvoja mobilnih aplikacija, operacijskih sustava, dizajna i projekt menadžmenta.

SPARK r&d tim specijaliziran je za istraživanje i razvoj primjenom najnovijih tehnoloških trendova. Tim razvija web, mobilne i desktop aplikacije koristeći najnoviju open-source tehnologiju koja obuhvaća širok raspon rješenja od frontenda i backenda do različitih baza podataka.

SPARK academy je tromjesečni obrazovni program s naglaskom na IT poslovne i menadžerske vještine, koji pretvara kvalitetne mlade profile u obučene stručnjake spremne za rješavanje novih izazova i stvaranje inovacija u IT sektoru.

SPARK business podržava postojeće tvrtke u sljedećim uslugama: marketing, poslovno savjetovanje, dizajn, organizacija događaja i coworking.