SPARK

School

Prijava

SPARK SCHOOL

Udruga SPARK school obučava buduće digitalne profesionalce kroz besplatne radionice programiranja, razvoja mobilnih aplikacija, operacijskih sustava, dizajna, analitike podatka i projekt menadžmenta. Osim u Mostaru, svoje učionice imamo i u Zenici i Maglaju, gdje radionice u potpunosti prate naš kurikulum. Pogledajte SPARK school kalendar radionica.

Radionice

Svi budući programeri mogu odabrati između dva smjera radionice – Web i NodeJS programiranje, uključujući početne i napredne razine, ovisno o stupnju prethodnog znanja. Radionica se održava svaki mjesec za 20 polaznika. Vrijeme čekanja je i do šest mjeseci, ovisno o broju prijava. Pogledajte literaturu za ovu radionicu.

Ukoliko želite razvijati Android ili iOS mobilne aplikacije, na radionici mobilnih aplikacija ćete ovladati vještinama razvoja softvera. Ove radionice se održavaju dva puta godišnje.

Osnove Linuxa je radionica kreirana za početnike koji žele steći osnovne vještine u jednoj od danas najtraženijih grana u IT industriji – Linux System administraciji. Radionica se održava dva puta godišnje. Program pogledajte ovdje, dok literaturu za ovu radionicu možete pronaći na ovom linku.

Kreativci će naučiti dizajnirati vizitke, brošure, web stranice, mobilne aplikacije i animirane modele kroz radionice grafičkog i 3D dizajna. Radionica grafičkog dizajna se održava tri puta godišnje, dok radionicu 3D dizajna organiziramo jedanput godišnje.

Upravljanje projektima i strategijom, efektivno planiranje projekta, značaj projektnog menadžmenta u upravljanju organizacijama su samo neke od vještina koje možete naučiti na ovoj radionici. Radionica se održava dva puta godišnje.

U suvremenim uvjetima poslovanja poslovne organizacije se susreću s enormno velikim količinama podataka. Organizacije se sve više oslanjaju na analizu podataka kako bi donosili strateške odluke za svoje poslovanje. Analiza podataka je profesija koja je u današnje vrijeme veoma tražena, stoga krenite s učenjem na vrijeme, i to na našoj besplatnoj radionici Data Analytics i uvod u Data Science. Plan i program radionica pogledajte ovdje. Broj polaznika je ograničen, a prednost će imati polaznici sa osnovnim poznavanjem programiranja.


PROJEKTI


SPARKreators projektom upoznajemo osnovnoškolce s robotikom, automatikom i programiranjem.

SPARKreatorice projektom promoviramo STEM (science, technology, engineering and mathematics) zanimanja među djevojčicama osnovnoškolske dobi.

Osim projekata SPARKreators i SPARKreatorice, SPARK school je implementirala mnoge druge projekte, poput Moj prvi robot.

PrijavaKul Pravila o privatnosti i kolačićima, pročitao/la sam sve i prihvaćam.
Da, ovo su moji osobni podaci i pristajem ih dijeliti sa SPARK timom.
Da, želim dobivati SPARK newsletter i emailove, želim znati sve o školi, startupima i događajima.